
Η Νέα Γενεά περιμένει λύσεις. Είμαι βέβαιος ότι ο Δαρβίνος θα είχε τις λύσεις στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου #Greece 2020 – 2030 . Τώρα είμαστε θεατές κομμάτων που παίζουνε ποδόσφαιρο ανάμεσα τους. Σε λίγο όμως δεν θα υπάρχουν κερκίδες ούτε θεατές.
Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος και σίγουρα δεν θα υπάρξει στην σημερινή Ελλάδα. Είναι άδικο να το ρίχνουμε στον κόσμο. Όταν μια οικογένεια τσακώνεται καταστρέφονται και τα παιδιά. Τα γυαλιά μυωπίας που εστιάζουν μόνο αριστερά ή δεξιά βλέπουνε μόνο το παρελθόν. Εύχομαι στο #DelphiEconomicForum να πάμε από συζητήσεις σε #Λύσεις που να εφαρμοσθούν με πλήρη κοινωνική #συναίνεση, ανεξαιρέτου κυβέρνησης.
Τέλος, το αριστερό δεξιό κέντρο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα παίζει θετικό, ενωτικό και οργανωτικό ρόλο με συσπείρωση πάνω σε ένα στόχο την επιτυχία της ομάδος.Ας αλλάξουνε τα πολιτικά κόμματα τα γυαλιά μυωπίας. Η #Ομάδα είναι #Μια και λέγεται #Ελλάδα. Υπάρχουν αξιόλογα #στελέχη στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Είναι σε θέση να φέρουνε την πρόοδο, εξέλιξη και την #ανάπτυξη αρκεί να σταματήσει το σύστημα να βάζει τρικλοποδιές.
#Φτιάξτε ένα #Σύγχρονο #Κράτος (θέση #ΕΑΣΕ), για να φέρουνε οι Έλληνες την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Αν όχι, αφήστε τον Δαρβίνο να το κάνει.