Οι Εταιρείες Hill & Knowlton και GOD Υποστηρικτές/ Διοργανωτές του Προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»

Σε συνέχεια των επιτυχημένων προγραμμάτων «Λονδίνο 2012» και «Rio 2016» οι εταιρείες Hill & Knowlton και GOD ανέλαβαν την υποστήριξη και τη διοργάνωση της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας με σύνθημα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του «Τόκυο 2020».

Σε Συνέντευξη Τύπου για την Παρουσίαση των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και της Λαμπαδηδρομίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, μετέφερε την σημασία του Ολυμπισμού και της τεράστιας κληρονομιάς που παρέδωσαν οι πρόγονοί μας προς όλη την ανθρωπότητα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Η καμπάνια «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» προβάλλεται σε όλα τα κανάλια, με πρωταγωνιστές τον Επικεφαλής του Προγράμματος Σάκη Ρουβά, τους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρο Γιαννιώτη, Άννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή καθώς και με την Έλενα Παπαρίζου.

Στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Καλλιμάρμαρο, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα καλώντας όλους τους Έλληνες να φωνάξουν με μία φωνή «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ».

 Δείτε εδώ το video του Προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»: https://bit.ly/2T1asKw

Με την σειρά της η CEO & Partner της Hill & Knowlton, Ελένη Κωνσταντινίδη δήλωσε:

“Είμαστε πολύ περήφανοι που ως Hill+Knowlton μαζί με την GOD στηρίζουμε την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας μέσα από το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ». Αυτό το Πρόγραμμα αντανακλά την προσήλωσή της Hill+Knowlton στην εταιρική υπευθυνότητα και τις διαχρονικές ολυμπιακές αξίες της αριστείας και του πρωταθλητισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που μας εμπιστεύτηκε, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τους Ολυμπιονίκες που αγκάλιασαν την προσπάθεια και στους δικούς μας ανθρώπους. Να είμαστε όλοι στις 19 Μαρτίου στο Καλλιμάρμαρο για να φωνάξουμε με μία φωνή «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

Η CEO & Partner της Hill & Knowlton, Ελένη Κωνσταντινίδη και o Πρόεδρος της Hill & Knowlton Πέτρος Κωνσταντινίδης, ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες του Προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» για την συμβολή τους:

Το τηλεοπτικό σποτ «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» δημιούργησε η GOD Re-Inventing Communications, σε παραγωγή Best of Greece, με σκηνοθέτη τον Άκη Μιταφτσή, υπεύθυνη παραγωγής τη Νάντια Χαλαμανδάρη, creative director την Aννίτα Γεωργιάδη, ενώ τη μουσική της τηλεοπτικής καμπάνιας δημιούργησαν ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Φρασέρης.

Η λίστα των Υποστηρικτών για να πραγματοποιηθεί το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» είναι αμέτρητη, πράγμα που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί, το μήνυμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» ισχύει για όλους.