NEW CEO

H Ηill + Κnowlton Strategies προχωράει σε στρατηγικές αλλαγές αναφορικά με τη σύνθεση της παρούσας διοίκησης εξασφαλίζοντας δυνατή ηγεσία με όραμα για το χτίσιμο μιας σύγχρονης εταιρίας επικοινωνίας που να ανταποκρίνεται στις ραγδαίες εξελίξεις και απαιτήσεις της νέας εποχής. Στα πλαίσια αυτά, η μέτοχος και μέχρι τώρα Vice President / Head of Digital & Creative Services, Ελένη Κωνσταντινίδη ετών 37, αναλαμβάνει την θέση του CEO της Hill + Knowlton Strategies Athens.

Ο ιδρυτής και μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος Πέτρος Κωνσταντινίδης στον οποίο κατά κύριο λόγο οφείλεται η ηγετική θέση της εταιρίας έως σήμερα παραμένει μέτοχος και πρόεδρος.

Η νέα CEO, Ελένη Κωνσταντινίδη έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην εταιρία και εκφράζει το νέο μοντέλο ολιστικής στρατηγικής αξιοποιώντας όλα τα νέα κανάλια επικοινωνίας, δημιουργικής και διαδραστικής έκφρασης. Επιπλέον η πολυεπίπεδη εκπαίδευση της στο Πανεπιστήμιο του Harvard αποτελεί ένα ακόμη πολύτιμο κεφάλαιο για την εξέλιξη της Hill + Knowlton Strategies Athens.

Όπως αναφέρει και η νέα CEO Ελένη Κωνσταντινίδη:
«Ήδη η αγορά έχει αναγνωρίσει την μετεξέλιξη της εταιρίας σε νέα κανάλια επικοινωνίας και δημιουργικού storytelling έχοντας βραβεύσει την δουλειά μας με πάνω από 12 βραβεία τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Ο Lars Erik Gronntun, Chairman & CEO της Hill + Knowlton Strategies EMEA δήλωσε:
“Είμαστε ευγνώμονες στον Πέτρο Κωνσταντινίδη για όλα τα χρόνια αφοσίωσης στην εταιρία μας και τις επιτυχίες που έχει δημιουργήσει.
Είναι τιμή μας που τον είχαμε CEO στο γραφείο μας στην Ελλάδα για όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και αυτός είναι το γεγονός ότι έχει εκπαιδεύσει ένα τόσο μεγάλο ταλέντο όπως είναι η Ελένη, προετοιμάζοντας την ακριβώς για αυτήν την στιγμή.
Η Ελένη είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την ηγεσία της Hill + Knowlton Strategies Athens σε αυτήν την χρονική στιγμή όπου βλέπουμε μια ταχεία ανάπτυξη ζήτησης εκ μέρους των πελατών για ολιστικές λύσεις που βασίζονται σε δυνατές στρατηγικές και δημιουργικές εκφράσεις και αξιοποιούν διαδραστικά όλα τα νέα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας.
Η Ελένη έχει ήδη ηγηθεί πολλών ομάδων στην δημιουργία πολυβραβευμένων καμπανιών.
Είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσει την H+K Strategies Athens σε συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.”